2008/2009
W³a¶nie jestem po rozmowie z Pani± z Danielówki. Niestety nie uda siê zrobiæ przemeblowania z ³ó¿kami tak jak my¶leli¶my (¿eby z 3 i 5 zrobiæ dwie czwórki). Podobno pokój 3-osobowy jest malu¶ki...
Propozycja jest taka:
pokój dwuosobowy - Bogu¶, Maarit i Bastian,
pokój dwuosobowy - Jêdru¶, Jola i Kacperek
pokój czeroosobowy - Ivi, Kozi, Madzia, Jacek i Martynka
pokój czteroosobowy - Kasia, Maciek, Przemek, Marta i Lori
pokój sze¶cioosobowy - Artur z dziewczyn±, Aga i Rafa³, znajomi Jêdrusia
Podobno pokoj sze¶cioosobowy jest ogromny - Pani mowi³a, ¿e zdarza³o jej siê robiæ dostawki tak ¿e spa³o tam do 10 osób.
je¶li macie inne propozycje piszcie!!
misiek napisał:
A ja chce pokój dwuosobowy innego nawet nie bra³em pod uwagê przy zamawianiu
no je¶li przyjedziecie we troje z ma³ym Misiem to ofkors - stanê na g³owiê i bêdzie dwójka
misiek napisał:
Jakie porwania ?? Jakich wózków ?? A ma³ego bia³ego misia to my do sylwestra bêdziemy mieli
ohoo Lori ju¿ wywêszy³a konkurencjê
ona te¿ by³a kiedy¶ ma³ym, bia³ym misiem hihi
a tak serio to mia³am na my¶li:
ma³y Jêdru¶ (->Kacperek), ma³y Bogu¶ (->Bastian), ma³a Madzia (->Martynka), ma³y Mi¶ (->Misio)
... inne misie niestety nie uprawniaj± do dwójki
Nam pasuje pokój 4 - osobowy a w nim ja, Andrzej, Kasia i Robert (znajomi Jêdrusia). Bez problemu odst±pimy dwójkê Mi¶kowi, ¿eby zabra³ siê do roboty nad swoim ma³ym bia³ym misiem:PP. Ja ju¿ swojego szkraba posiadam:)
Jola
Jolu czyli chcecie byæ w pokoju 6-cio osobowym? Innej opcji raczej nie ma... by³o mówione na pocz±tku ¿e zosta³y do podzia³u tylko 3-osobowy i 5-osobowy. Zobaczymy na miejscu czy na 100% nie da rady z tego zrobiæ dwóch czwórek - ale w³a¶cicielka twierdzi, ¿e niestety nie...
misiek napisał:
Czyli rozumiem ze mam pokój 2-osobowy ??
wg tego uk³adu pokoi jaki jest w tej chwili do podzia³u pomiêdzy Was zosta³y pokoj 2-osobowy i 6-osobowy - je¶li uzgodnisz to z pozosta³ymi osobami to oczywi¶cie mo¿esz mieæ dwójkê
ale ja osobi¶cie nie bardzo widzê pó³rocznego niemowlaka i 6cioro doros³ych w jednym pokoju...
wiêc dogadujcie siê tak, ¿eby by³o dobrze
Ps. Artur - fajnie by by³o, gdybyscie tez zajrzeli do pozosta³ych w±tków na forum
no niestety 4rek nie rozmno¿ymy
moze narazie zostawimy tak jak jest - a na miejscu siê zobaczy, czy z 3-osobowego nie sa siê zrobiæ 4-ro?
Wtedy jedn± parkê z bobasem daliby¶my do 4-rki, a jedna zosta³aby w dwójce i rozwi±za³by siê problem z 6tk±..