2008/2009
Właśnie jestem po rozmowie z Panią z Danielówki. Niestety nie uda się zrobić przemeblowania z łóżkami tak jak myśleliśmy (żeby z 3 i 5 zrobić dwie czwórki). Podobno pokój 3-osobowy jest maluśki...
Propozycja jest taka:
pokój dwuosobowy - Boguś, Maarit i Bastian,
pokój dwuosobowy - Jędruś, Jola i Kacperek
pokój czeroosobowy - Ivi, Kozi, Madzia, Jacek i Martynka
pokój czteroosobowy - Kasia, Maciek, Przemek, Marta i Lori
pokój sześcioosobowy - Artur z dziewczyną, Aga i Rafał, znajomi Jędrusia
Podobno pokoj sześcioosobowy jest ogromny - Pani mowiła, że zdarzało jej się robić dostawki tak że spało tam do 10 osób.
jeśli macie inne propozycje piszcie!!
misiek napisał:
Jakie porwania ?? Jakich wózków ?? A małego białego misia to my do sylwestra będziemy mieli
ohoo Lori już wywęszyła konkurencję
ona też była kiedyś małym, białym misiem hihi
a tak serio to miałam na myśli:
mały Jędruś (->Kacperek), mały Boguś (->Bastian), mała Madzia (->Martynka), mały Miś (->Misio)
... inne misie niestety nie uprawniają do dwójki
Nam pasuje pokój 4 - osobowy a w nim ja, Andrzej, Kasia i Robert (znajomi Jędrusia). Bez problemu odstąpimy dwójkę Miśkowi, żeby zabrał się do roboty nad swoim małym białym misiem:PP. Ja już swojego szkraba posiadam:)
Jola
Jolu czyli chcecie być w pokoju 6-cio osobowym? Innej opcji raczej nie ma... było mówione na początku że zostały do podziału tylko 3-osobowy i 5-osobowy. Zobaczymy na miejscu czy na 100% nie da rady z tego zrobić dwóch czwórek - ale właścicielka twierdzi, że niestety nie...
misiek napisał:
Czyli rozumiem ze mam pokój 2-osobowy ??
wg tego układu pokoi jaki jest w tej chwili do podziału pomiędzy Was zostały pokoj 2-osobowy i 6-osobowy - jeśli uzgodnisz to z pozostałymi osobami to oczywiście możesz mieć dwójkę
ale ja osobiście nie bardzo widzę półrocznego niemowlaka i 6cioro dorosłych w jednym pokoju...
więc dogadujcie się tak, żeby było dobrze
Ps. Artur - fajnie by było, gdybyscie tez zajrzeli do pozostałych wątków na forum
no niestety 4rek nie rozmnożymy
moze narazie zostawimy tak jak jest - a na miejscu się zobaczy, czy z 3-osobowego nie sa się zrobić 4-ro?
Wtedy jedną parkę z bobasem dalibyśmy do 4-rki, a jedna zostałaby w dwójce i rozwiązałby się problem z 6tką..